Specials om van te smullen!

Gasten verbluffen met de mooiste en smaakvolste specials, dat is waar we goed in zijn. Met gezellige Limburgse gastvrijheid en altijd nieuwe verfrissende ideeën, creëren wij een onvergetelijke dag voor u en uw gasten! Heeft u binnenkort een feestje of borrel en wilt u graag luxe, smaakvolle hapjes serveren? Organiseert u een zakenlunch en bent u op zoek naar een cateringbedrijf voor goed gevulde broodjes, soep en/of salades? Entertrain Events verzorgt dit graag voor u, bij u op locatie of bij ons!

Een gezellige high tea organiseren voor de damesmiddag of juist voor een babyshower? Of wellicht een stoere barbecue regelen voor de mannenavond? Wij bieden voor elke gelegenheid een passend assortiment. Uiteraard bespreken we eerst samen uw wensen en aan de hand daarvan doen we u een voorstel op maat, passend binnen uw budget. Voor kleinere feesten en evenementen vanaf 40 personen kunt u uw gasten ook verrassen met een uitgebreid bruschetta buffet of met zelfgemaakte smaakvolle pizza’s. Van een Pizzabar tot Saladebar, van Hamburgerbar tot Amuse bar of op maat gemaakte Bruschetta’s. Alles is mogelijk!

Kwaliteit, service en op en top culinair!
Wij vinden het belangrijk dat uw gasten het feest een belevenis vinden en ervan genieten van begin tot eind. Smaakvolle gerechten, luxe hapjes of speciale buffetten op maat. Alles is mogelijk! Onze producten zijn vers, gezond en op zorgvuldige wijze bereid, uiteraard voor een nette prijs. Geef uw wensen aan ons door, dan organiseren wij samen met u een culinaire catering op maat. Ervaar het gemak en de luxe van een feestelijke verjaardag, feest of borrel! Piekfijn verzorgd, tot in de kleinste details.

Delen op