Hapjes Catering & Amuses Catering

Amuse betekent ‘plezier’ in het Frans. Een plezier om te eten én om te maken, dit weet Entertrain Events als de beste! Al jaren zijn wij dé cateraar die van alle markten thuis is. Vanaf minimaal 20 personen kunt u bij ons terecht voor de lekkerste koude en warme amuses voor bij de borrel. Ook voor een compleet hapjesbuffet bieden wij u een uitgebreid assortiment aan, culinair tot in het kleinste detail. En het leukste is dat u geen uren in de keuken staat, maar gewoon uw wensen aan ons doorgeeft. Wij verzorgen het geheel voor u! Alles wordt vers voor u bereid en is altijd precies op het juiste moment in huis.

Voor elke gelegenheid serveren wij de lekkerste partyhapjes! Een bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest, communie of elk ander feest, bij ons is het allemaal mogelijk. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van smaakvolle hapjes & amuses.

Is de dag van uw feestje aangebroken? Dan komen wij uw versbereide hapjes netjes thuisbezorgen! Verras uw gasten met een smaakbeleving geserveerd op een amuselepel, gevulde spiesjes of een amuseglaasje. Alle hapjes en amuses zijn voor uw gasten een heerlijke smaakbeleving die de smaakpapillen op gang brengen. De presentatie en smaak van de amuses en hapjes zijn mooi opgediend en laten ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achter bij uw gasten.

Delen op