Lunches, brunches, high tea

Entertrain Catering bereidt een diversiteit aan lunch, brunch en ontbijt. Start de dag goed met ambachtelijke, gezonde en luxe belegde broodjes. Een compleet ontbijt met een combinatie van fruit en salades. Of heeft u liever dat we uw gasten met zoete lekkernijen verrassen? Ook is het mogelijk om op pad te gaan met een overvolle picknickmand gevuld met allerlei lekkere hapjes en drankjes. Verras uw zakelijke relaties of personeel, we kunnen namelijk alles voor uw lunch of brunch verzorgen. Of het nu losse broodjes zijn, een complete vergaderlunch of een lekker snack tussendoor, Entertrain Catering is al jaren hét adres voor de lekkerste lunch, brunch en ontbijt.

Kwaliteit, verse producten en de wensen van onze gasten staan bij Entertrain hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij uitsluitend dagelijks vers geleverde producten van de bakker, groenteboer, kaashandel en slager en bakken wij per bestelling onze luxe broodjes af. Al onze producten zijn met zorg geselecteerd. Hierdoor kunnen wij een ruim assortiment leveren voor uw lunch, brunch of ontbijt. Wat dacht u van een Hollands ontbijt met onder andere kaiserbroodjes, beleg en diverse drankjes. Of bent u voor de echte smaak van vroeger? Van die dikke boterhammen als lunch? Al vele jaren verzorgt Entertrain naar volle tevredenheid voor zowel bedrijven als particulieren de catering voor lunches, vergaderingen, cursussen, maaltijden, feesten en andere gelegenheden.

We bieden u een ruime keuze aan uit onze smakelijke arrangementen. Van een luncharrangement op maat, maaltijden voor grotere groepen, lunchpakketten en picknickmanden tot aan alle andere cateringactiviteiten. Aarzel niet langer en neem direct contact met ons op! Wij vernemen graag uw wensen om vervolgens een passend voorstel te maken.

Delen op