Zakelijke catering

Een bedrijfsfeest, netwerkborrel of personeelsfeest dienen als visitekaartje voor uw organisatie. Daarom vindt Entertrain alleen maar het beste goed genoeg! Wij snappen als geen ander waar aan gedacht moet worden bij een zakelijk event. Niet alleen op het gebied van catering kunnen wij alles van A tot Z verzorgen, maar ook het gehele event kan door ons georganiseerd worden.

Hapjes en amuses

Hapjes mogen niet ontbreken aan uw zakelijk event. Geen standaard hapjes, maar origineel en vers! Vergeet de Hollandse bitterbal, op uw netwerkborrel gaat het anders! Met verfijnde huisgemaakte hapjes van de bourgondische tafel, in combinatie met heerlijke amuse lepel. Geen standaard netwerkborrel, maar een waar onze gastvrouwen ongestoord met fingerfood rondloopt. Wat dacht u van goed gevulde amuse glaasjes, verschillende kleine spiesjes en gevulde amuse lepels? Zo kan iedereen op zijn gemak conversaties voeren onder het genot van heerlijke hapjes en amuses.

Bij Entertrain events weet u zeker dat uw zakelijke catering van topniveau krijgt. Zo zijn er ook de jaarlijkse personeels- of klantendagen, waarmee u een culinair feest wilt vieren. Wat dacht u van een verrassingsfeestje voor een jubilaris, een spraakmakende kick-off van uw nieuwe bedrijf of een zakelijke lunch om uw volgende bedrijfsstap te bespreken? Dankzij onze persoonlijke aanpak, luisteren we graag naar uw wensen om vervolgens onze inbreng eraan toe te voegen. Naast onze inspirerende idee├źn weten we ook de origineelste locaties en zorgen ernaast voor de volledige inrichting van het event. Ook benieuwd wat Entertrain voor uw zakelijke evenement kan betekenen? We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden samen te bespreken.

Delen op