Volledig georganiseerde groepsbarbecues!

Gemak en top kwaliteit gaan bij Entertrain uitstekend samen. Organiseert u binnenkort een feest of evenement en wilt u een keer wat anders? Vanaf een groep van 20 personen of meer verzorgen wij een overheerlijke en gezellige barbecue. Zo bent u geen dagen kwijt aan alle boodschappen en voorbereidingen. Daarnaast is het optioneel ook mogelijk om een van onze top koks of ander bedienend personeel in te huren voor uw barbecue, zodat u alle tijd en aandacht heeft voor uw gasten.

Entertrain maakt van iedere gelegenheid een food-spektakel! Wát moet u precies regelen, waar moet u beginnen? Geen zorgen, wij beantwoorden deze vragen en we nemen de organisatie ervan graag uit handen. Entertrain biedt alles om uw ambachtelijke barbecue compleet te maken:

  • Echt slagersvlees van hoge kwaliteit;
  • Huisgemaakte producten zoals salades, stokbroden en sauzen;
  • Alle benodigdheden, van een barbecue tot aan servies;
  • Geen afwas, wij halen alles weer thuis bij u op.

U heeft de keuze uit meerdere soorten barbecuebuffetten. Er kan tevens rekening worden gehouden met vegetarische, glutenvrije en kinderbarbecue pakketten. Wij stellen ook graag een barbecuebuffet op maat voor u samen. Servies, bestek, uitserveermateriaal en gratis bezorging binnen Limburg zijn bij de prijs inbegrepen!

Delen op